Bewust gezond tips bij Jumbo Zwaagdijk

Reactie(s)

P1100954ZWAAGDIJK – Bewust gezond van Coach4Everybody en Jumbo Zwaagdijk gaan op vrijdag 6 en zaterdag 7 december wederom een samenwerking aan. Vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur staan er twee dames klaar om u te adviseren in bewuster kiezen van gezonde voeding. Ook geven zij gratis advies, bieden voedingsanalyses en/of lichaamsmetingen aan. De kennis die de dames gebruiken komt voort eigen ervaring en overtuiging, maar is ook wetenschappelijk onderbouwd.

Jolanda Deken van Gezond Bewust vindt het dan ook bijzonder fijn dat ze wederom gebruik mag maken van Jumbo Zwaagdijk. “Het assortiment van deze winkel sluit geweldig aan bij ons verhaal, ook het duurzaam ondernemen wat bij Jumbo Zwaagdijk een rode draad is in alles wat zij doen, versterkt onze samenwerking,” aldus Deken.

“Wij gaan er een feestje van maken, wij laten u kennis maken met Biologische producten en met name biologisch vlees. Ook vertellen wij u graag welke artikelen er proteïnerijk, vitaminerijk en vezelrijk zijn.”

Jumbo Zwaagdijk heeft donderdag 28-11-13 het certificaat Super Supermarkt mogen ontvangen, een certificaat dat verkregen word door de Supermarkten, die zich onderscheiden in goed werkgeverschap met oog voor de omgeving. Op dit moment zijn er 150 supermarkten die dit keurmerk hebben ontvangen.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post