Generic selectors
Aleen exacte resultaten
Zoek in titel artikel
Zoek in de inhoud
Post Type Selectors
Filter op Categorie
Bekendmakingen
Drechterland
Enkhuizen
Hoorn
Koggenland
lokaal
Medemblik
Nieuws
Opmeer
Stede Broec
Generic selectors
Aleen exacte resultaten
Zoek in titel artikel
Zoek in de inhoud
Post Type Selectors
Filter op Categorie
Bekendmakingen
Drechterland
Enkhuizen
Hoorn
Koggenland
lokaal
Medemblik
Nieuws
Opmeer
Stede Broec

Contactpagina

OnsWestfriesland is de informatiebron voor de gemeenten Hoorn, Enkhuizen, Drechterland, Medemblik, Koggenland, Opmeer en Stede Broec. Daarnaast worden er ook berichten binnen de regio West-Friesland (de omringdijk) gedeeld. Het nieuws op de website bestaat uit eigen berichten en tips aan de redactie. 

De naam ONS verwijst naar onze regio, maar ook dat de redactie samen met de inwoners informatie wil maken en delen. Zo delen wij op facebook ook berichten die niet door ons zijn gemaakt. Hierdoor verbinden wij de regio Westfriesland en gaan wij verder dan alleen onze eigen berichten.

Cijfers

Per maand wordt de website bezocht door 70.000 tot 90.000 unieke bezoekers, grotendeels uit de regio Westfriesland. Via facebook hebben wij ruim 16.000 volgers en ook via Instagram,  X.com (Twitter), Threads en Telegram kun je onze nieuwsupdates vinden. 

NIEUW

  • Schrijf je in voor onze nieuwsupdates, bijna dagelijks in je mailbox.
  • Vanaf nu is het ook mogelijk om direct uw nieuwsbericht toe te voegen aan de website. Mail alex(at)onswestfriesland.nl en wij sturen u alle informatie hoe u uw nieuws via onze website kunt delen.

Tips, persberichten, adverteren? Contact OnsWestfriesland

OnsWestfriesland.nl wordt uitgegeven door Westfriesland Media. Karveel 68 1625 ET in Hoorn. Persberichten zijn welkom via redactie(at)onswestfriesland.nl. Heeft u interesse in adverteren of tarieven hiervoor? Mail naar info(at)onswestfriesland.nl.

U kunt altijd gebruik maken van formulier hiernaast. Indien van toepassing nemen wij snel contact met u op.

Volgen

Volg OnsWestfriesland op de vele socials en mis geen nieuws. Persbericht of tip ingezonden, hier zou je je bericht en/of foto terug kunnen vinden.