Generic selectors
Aleen exacte resultaten
Zoek in titel artikel
Zoek in de inhoud
Post Type Selectors
Filter op Categorie
Bekendmakingen
Drechterland
Enkhuizen
Hoorn
Koggenland
lokaal
Medemblik
Nieuws
Opmeer
Stede Broec
Generic selectors
Aleen exacte resultaten
Zoek in titel artikel
Zoek in de inhoud
Post Type Selectors
Filter op Categorie
Bekendmakingen
Drechterland
Enkhuizen
Hoorn
Koggenland
lokaal
Medemblik
Nieuws
Opmeer
Stede Broec

Disclaimer

De redactie van OnsWestfriesland.nl stelt de inhoud van deze website met zorg samen. Desondanks kan het voorkomen dat fouten of gebreken optreden. Wij vragen daarvoor je begrip. Eventuele feedback kun je doorgeven via redactie@onswestfriesland.nl. Dit geeft ons gelegenheid eventuele fouten en gebreken te herstellen. Wijzigingen voorgaande mededeling kunnen worden doorgevoerd.

Aansprakelijkheid

OnsWestfriesland aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Daarnaast aanvaardt het OnsWestfriesland geen enkele aansprakelijkheid voor onjuist- en/of onvolledigheden van de informatie die op deze website. Dit geldt ook voor de inhoud van andere websites waarnaar wordt verwezen, of die verwijzen naar de website van OnsWestfriesland.

Beeldmateriaal

Redactie OnsWestfriesland heeft datgene gedaan wat redelijkerwijs van haar kan worden gevergd om de rechten van de auteursrechthebbende het geplaatste beeldmateriaal te regelen volgens de wettelijke bepalingen. Degenen die menen rechten te kunnen doen gelden, kunnen dit via redactie@onswestfriesland.nl alsnog melden. OnsWestfriesland neemt graag de juiste bronvermelding over. Uiteraard zal op verzoek zo snel mogelijk informatie en beeldmateriaal verwijderd worden indien daarvoor gegronde redenen bestaan.

Intellectueel recht

De intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot deze site berusten bij OnsWestfriesland of haar licentiegevers. Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de inhoud van de site te wijzigen, te verkopen, in licentie te geven, geheel of gedeelte te verveelvoudigen en/of openbaar te maken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock