Informatieavond voor startende ondernemers

Reactie(s)

startwijzer-logoHOORN – Op woensdag 5 juni aanstaande organiseert Startwijzer een gratis informatiebijeenkomst over ondernemerschap. Tijdens deze bijeenkomst vertelt men wat er komt kijken bij ondernemerschap, hoe je een ondernemingsplan maakt en welke mogelijkheden er zijn voor het verkrijgen van een financiering.

Ondernemen is een dynamisch avontuur, vooral een kwestie van durven, discipline en doen. Ook ondanks de veranderde economische situatie is het starten van een onderneming nog steeds kansrijk. Een tip is wel om je goed voor te bereiden op het ondernemerschap. Startwijzer kan je daarbij helpen. Zij begeleidt al 12 jaar startende en bestaande ondernemers bij de (door)start van de onderneming. Dit betekent concreet het inschatten van de kansen van de ondernemer, helpen bij het formuleren van het ondernemingsplan, adviseren van financieringsmogelijkheden en daar waar nodig ook coaching.

Ben je interesse, kom dan naar de gratis informatiebijeenkomst van Startwijzer over Ondernemerschap op 5 juni aanstaande van 19:30 tot 21:30 uur. Het vindt plaats op de Nieuwe Steen 44 te Hoorn. Voor aanmeldingen en meer informatie kijk je op www.startwijzer.info.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post