Hoornrequest met glazen huis vanaf donderdag 18.00 uur op Roode Steen

Reactie(s)

HOORN – Van donderdag 23 t/m zondag 26 mei staat een Glazen Huis op de Roode Steen in Hoorn. Deze actie wordt georganiseerd door Lionsclub Hoorn-Westfriesland. In dit glazen huis is een studio ingericht van Radio Hoorn. Tegen een vergoeding kunt u een verzoeknummer indienen, dat dan live wordt uitgezonden. Bedrijven en particulieren kunnen ook tegen betaling, zendtijd reserveren of reclameboodschappen laten uitzenden. Deze actie is een geldinzamelingsactie voor jeugdsportfonds.

Donderdag om 18.00 uur wordt Hoornrequest feestelijk gestart met Cees Jansma, wethouder Aart Ruppert en Rene Wissink (president Lionsclub Hoorn West-Friesland). Tot zondag 17.00 uur kunt u elk uur live meeluisteren op Radio Hoorn.

Of heb jij een andere leuke manier om geld in te zamelen samen met je vriendengroep of vereniging? Kom dan vanaf 23 mei langs met jouw actie bij het Glazen Huis en get your one minute of fame op Radio Hoorn.

Het goede doel is Het Jeugdsportfonds. Dit fonds creëert sportkansen voor kinderen die leven in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om lid te worden van een sportvereniging. Dankzij het Jeugdsportfonds kunnen zij hun sportdroom waar maken. Het Jeugdsportfonds vindt dat alle kinderen moeten kunnen sporten en betaalt de contributie en benodigde sportattributen.

https://twitter.com/hoornrequest/status/337450490633809920

Update 11:45 uur

Hoorn_request_opbouw
Hoorn_request_opbouw2

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post