Aanrijding motorrijder en automobilist in berm Houterweg

Reactie(s)

HEM – Op woensdagmorgen omstreeks 07.00 uur raakte een 64-jarige Medemblikker gewond bij een frontale aanrijding op de Houterweg in Hem.

De man reed op een motorfiets over de Houterweg. Vanuit tegengestelde richting kwam een personenauto. Deze personenauto werd ingehaald door een andere personenauto, bestuurd door een 18-jarige man uit Hem. Toen de man uit Hem op de linker weghelft reed, zag hij plotseling de motorfiets aan komen rijden. Om een aanrijding te voorkomen stuurde hij naar links de linkerberm in. De motorrijder zag de auto ook op het laatste moment en probeerde een aanrijding te voorkomen door naar rechts de berm in te sturen. Hier botsten de auto en de motor frontaal tegen elkaar.

De Medemblikker werd overgebracht naar het Westfries Gasthuis. Van hieruit werd hij later doorgestuurd naar het Amsterdams Medisch Centrum.
[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Houterweg, Hem{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post