Brand in Club Seasons in Enkhuizen, ontruiming verloopt onrustig

Reactie(s)

ENKHUIZEN – Op zondagmorgen omstreeks 01.20 uur kreeg de politie melding dat er brand was geweest in de rookruimte van een café aan de Kaasmarkt in Enkhuizen.

Toen brandweer en politie ter plaatse kwamen bleek er geen brand meer te zijn, wel hing er nog rook. De brandweer wilde in de rookruimte plafondplaten verwijderen om er zeker van te zijn dat er geen brandhaard was. Enkele honderden bezoekers, die op de opening van het café waren afgekomen, werden gesommeerd naar buiten te gaan.

Het publiek bleef hinderlijk aanwezig bij de afzetting. Er was echter geen sprake van agressie tegen hulpverleners. Er werden dan ook geen aanhoudingen verricht. Een bezoeker moest zich laten onderzoeken. Hij had rook ingeademd.

Nadat de brandweer de controle had uitgevoerd, ging de garderobe van het café open zodat mensen hun jassen terug konden krijgen. Het café bleef gesloten.

[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Kaasmarkt, Enkhuizen{}fireexstinguisher.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post