Dinsdag twee woninginbraken in Enkhuizen

Reactie(s)

ENKHUIZEN – Op dinsdag werd er tussen 16.30 en 21.30 uur ingebroken in een woning aan de Tureluurstraat in Enkhuizen.

De daders klommen eerst de achtertuin binnen door op een groencontainer te klimmen en over de tuinschutting te stappen. Zij kwamen daarna het pand binnen door aan de achterzijde een raam te forceren. De gehele woning werd doorzocht. In ieder geval werden een flatscreen en sieraden buit gemaakt. Een getuige heeft omstreek 18.30 uur drie verdachte mannen in de steeg achter de woning gezien.

Tussen dinsdagmiddag 15.30 uur en woensdagmorgen 01.00 uur werd ook ingebroken in een woning aan de Gerard Brandtweg in Enkhuizen. De daders kwamen binnen door een raam in de woonkamer te forceren. Uit de woning werden een laptop en paspoorten gestolen.

[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Tureluurstraat, Enkhuizen{}1-default.png|Gerard Brandtweg, Enkhuizen{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post