Koninklijke Erepenning voor 100-jarig West Frisia

Reactie(s)

ENKHUIZEN – Ter gelegenheid van het 100 jarig jubileum van West Frisia heeft het koning Willem Alexander behaagt om de vereniging de Koninklijke Erepenning toe te kennen. Deze penning werd door burgemeester Baas aan het bestuur uitgereikt tijdens de receptie van afgelopen zaterdag. Daarnaast ontving de vereniging van de burgemeester ook de Erepenning van de stad Enkhuizen. Deze erepenningen worden alleen bij grote uitzondering toegekend.

Vrijdag 1 november bestond West Frisia precies 100 jaar als vereniging. Dit werd gevierd met een grandioos en zeer goed bezocht feest in De Nieuwe Doelen. Met de muzikale ondersteuning van The Booming Piano’s en DJ Oscar Lumi werd het een fantastische avond waarvan alle aanwezigen hebben genoten.

Het jubileumjaar werd vervolgens afgesloten met een receptie op 2 november in de kantine. Bij deze receptie had iedereen die West Frisia een warm hard toedraagt de mogelijkheid om elkaar en het bestuur te feliciteren met het 100 jarig jubileum. Hier werd goed gebruik van gemaakt.

Dankwoord bestuur

Al met al hebben we een prachtig jubileumjaar beleefd met elkaar. Het bestuur wil dan ook iedereen hartelijk bedanken die haar of zijn steentje hier aan bijgedragen heeft, zonder jullie inzet en hulp was het allemaal niet gelukt. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar de Jubileumcommissie onder leiding van Evert May. Vele uren heeft deze commissie in de organisatie van diverse activiteiten gestoken. Het bestuur is jullie hier zeer erkentelijk voor. Het was TOP zoals jullie als jubileumcommissie het jubileumjaar tot een succes hebben gemaakt. Heel veel dank hiervoor.

Het bestuur

Bron: wfdp.nl; Fotovoorpagina via @PaulReijven

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post