Afsluiting spoorwegovergang Koepoortsweg, zaterdag 14-22 uur voetgangersbrug

Reactie(s)

HOORN – Wegens spoorwerkzaamheden zijn de spoorwegovergang bij de Koepoortsweg en de voetgangersbrug bij het station minder toegankelijk. Hierdoor zullen de komende periode beide soms niet toegankelijk zijn.

De opstelsporen worden in aantal teruggebracht van drie naar twee. Dit is nodig om meer ruimte te creëren voor het personeel dat de treinen reinigt. Ook wordt er een wissel vervangen bij de Koepoortsweg. Het huidige wissel veroorzaakt veel overlast als gevolg van trillingen. De nieuwe wissel moet die overlast terugdringen. Tot slot worden volgend jaar aan weerszijden van de overweg Koepoortsweg geluidschermen geplaatst.

De spoorwegovergang Koepoorstweg is als gevolg van deze werkzaamheden op de volgende momenten afgesloten voor al het verkeer:
Donderdag 10 oktober, van 07.00 t/m maandag 14 oktober 05.00 uur.
Zaterdag 23 november, van 00.00 t/m maandag 25 november 05.00 uur.
Zondag 15 december 00.00 t/m 06.00 uur.

De voetbrug is op 12 oktober van 14.00 uur tot 22.00 uur afgesloten. Op het moment van de afsluiting worden aan beide kanten van de brug verkeersregelaars ingezet. Voetgangers en bromfietsers worden omgeleid via het Keern en de Stationsweg.

Foto voorpagina via @FrankMeissen

[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”14″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Koepoortsweg 6, Hoorn{}stop.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post