Hennepkwekerijen in Zwaag en Bovenkarpsel ontmanteld

Reactie(s)

ZWAAG/BOVENKARSPEL – Dinsdag zijn vier hennepkwekerijen ontmanteld in Zwaag en Bovenkarspel. Alle planten zijn in beslag genomen en vernietigd.

In Risdam Noord is een hennepkwekerij met ongeveer zeventig planten aangetroffen aan de Langetuin die al geruimd was. Daarnaast is er illegaal stroom afgetapt. Hier is een 45-jarige man uit Zwaag aangehouden. Eveneens in Risdam Noord, aan de Klokketuin, is een kwekerij met circa 170 planten aangetroffen. Deze was al geoogst. Er is illegaal stroom afgetapt en er is een 27-jarige man uit Zwaag aangehouden.

Aan de Dorsvlegel in Bovenkarspel zijn 259 planten in een kwekerij aangetroffen, tevens is er stroom afgetapt. Aan de Broekerhavenweg in Bovenkarspel werd een kwekerij met 847 planten aangetroffen, tevens was er sprake van stroomdiefstal. Er is een 42-jarige vrouw uit Bovenkarspel aangehouden.

Ruikt u henneplucht en denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.
[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Langetuin, Zwaag{}grass.png|Klokketuin, Zwaag{}grass.png|Dorsvlegel, Bovenkarspel{}grass.png|Broekerhavenweg, Bovenkarpsel{}grass.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post