Jan ‘Jan Jans en de kinderen’ Kruis 9 november in Hoorn

Reactie(s)

JanKruis_GlossyHOORN – Op zaterdag 21 september werd de Jan Kruis Glossy feestelijk overhandigd aan Jan Kruis in Het Nederlands Stripmuseum in Groningen. Dit was tegelijk met de opening van de expositie “Jan Kruis en Thé Tjong-Khing: toptekenaars van tachtig”. Zaterdag 9 november is Jan Kruis in Hoorn voor een signeersessie.

In het kader van zijn tachtigste levensjaar heeft Jan Kruis als hoofdredacteur een eigen glossy gemaakt, Jan Kruis Glossy. Hierin speelt de familie Jan Jans en de kinderen natuurlijk een grote rol. Om deze uitgave te promoten zal Jan Kruis persoonlijk aanwezig zijn voor een signeersessie bij Stripspeciaalzaak Het Gele Teken in Hoorn. Vanaf 15.00 uur zal hij op het Grote Oost 35 aanwezig zijn.
[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”17″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Grote Oost 35, Hoorn{}7-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post