Poging plofkraak bij pinautomaat ING Stationsweg Hoorn

Reactie(s)

HOORN – In de nacht van woensdag op donderdag werd rond 04.00 uur geprobeerd een pinautomaat van een bank aan de Stationsweg te kraken.

Agenten die in de omgeving aan het surveilleren waren zagen een auto tegen de gevel van het pand staan. Ook werd er een gasfles aangetroffen. Vermoedelijk zijn de daders gestoord bij hun werkzaamheden. Er is gezien dat er een scooter wegreed zonder verlichting met hierop drie personen. De auto bleek als gestolen te staan geregistreerd.

De politie is op zoek naar getuigen die in de nacht van woensdag op donderdag rond 04.00 uur iets gezien of gehoord hebben wat mogelijk met deze mislukte plofkraak te maken kan hebben. Zij kunnen contact opnemen met de recherche in Hoorn op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Stationsweg 5, Hoorn{}1-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post