Waarschuwing politie voor mogelijk kinderlokker in Grootebroek

Reactie(s)

GROOTEBROEK – Afgelopen donderdag 10 oktober is er bij de politie een melding binnen gekomen van een jongen die na de voetbaltraining is aangesproken door een man bij het sportcomplex Zouaven. De jongen ging niet op het verhaal van de man in en is doorgefietst. Vermoedelijk heeft deze man afgelopen weken na eerdere sporttrainingen in de omgeving al meerdere keren jongens aangesproken.

De man is tussen de 40 en 50 jaar oud, ongeveer 1.85 lang, grijs haar en een rond gelaat. Mogelijk dat hij op zijn rechterwang hechtingen heeft. Hij droeg een spijkerbroek met een bruine riem en een oude korte leren jas met een borstzakje.

Advies politie

De politie adviseert ouders hun kind te waarschuwen niet in te gaan op de verhalen van de man en hun kind zoveel mogelijk samen met anderen naar huis te laten fietsen. Mocht uw kind toch aangesproken worden door de man dan wordt u verzocht dit te melden bij de politie in Grootebroek op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
[google-map-v3 width=”620″ height=”250″ zoom=”14″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Raadhuislaan 8, Grootebroek{}3-default.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post