Drechterland huldigt atlete Nadine Visser

Reactie(s)
huldiging nadine visser met ouders

Nadine Visser met haar ouders

HOOGKARSPEL – Atlete Nadine Visser uit Hoogkarspel heeft op de Wereld Junioren Kampioenschappen atletiek twee bronzen medailles gewonnen. Wethouder sport, Dirk te Grotenhuis, huldigde haar op vrijdag 29 augustus.

Kampioenschappen met persoonlijk record

De kampioenschappen vonden eind juli plaats in de Amerikaanse stad Eugene. Op zowel de meerkamp als de honderd meter horde behaalde zij de bronzen medaille. Nadine begon de meerkamp met een kampioenschaprecord op de horden. Uiteindelijk behaalde zij een totaal van 5948 punten. Hiermee bleef Nadine 200 punten achter op de Britse winnares.

huldiging nadine visser door de wethouder

Bloemen van wethouder Dirk te Grotenhuis

Bij de honderd meter horde kwam de Hoogkarspelse over de finish in een tijd van 12.99 seconden. Het leverde Nadine naast de bronzen plak ook nog eens een persoonlijk en een Nederlands record op.

Felicitaties

Vanwege haar mooie sportprestaties werd Nadine op vrijdag 29 augustus 2014 uitgenodigd in het gemeentehuis in Hoogkarspel. In het bijzijn van haar familie overhandigde wethouder Dirk te Grotenhuis namens de gemeente de felicitaties met bloemen en een cadeau. “Het is een fantastische sportprestatie van Nadine”, aldus de wethouder.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post