Zondag 7 sept. superkoopzondag dus betaald parkeren

Reactie(s)

bpbordHOORN – Op zondag 7 september geldt in de binnenstad van Hoorn betaald parkeren. Op die dag valt Superkoopzondag samen met het evenement Hoorn Kunst en Cultuur. Op alle koopzondagen geldt betaald parkeren. Zo is dit ook aangegeven in het aanwijzingsbesluit van B&W. Op stickers op de parkeerautomaten staat dit ook aangegeven.

Parkeren binnenstad

Bezoekers van de binnenstad moeten er rekening mee houden, dat parkeren niet overal mogelijk is. De Noorderveemarkt, de Gedempte Turfhaven (tussen Veemarkt en Gouw) en de Spoorstraat zijn in gebruik voor het Hoorn Kunst&Cultuur weekend.

Om het verlies aan parkeerplaatsen te compenseren gaat de Prisma Locatie zondag open. Daar  parkeren is gratis. Het terrein is bereikbaar vanaf De Weel.

Werkzaamheden provinciale weg

Daarnaast moeten bezoekers rekening houden met de werkzaamheden op de Provincialeweg komend weekend. De noordzijde van de weg (richting A7) is dan afgesloten tussen Lepelaar en Maelsonstraat. Er zijn omleidingen via de Kersenboogerd en de Westfrisiaweg.  De binnenstad is het best bereikbaar via De Weel, het Keern, de oversteek Zwaagmergouw – Liornestraat en de Willemsweg.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post