Helden van Westfriesland voor en door Westfriezen

Reactie(s)

Persfoto Helden van WestfrieslandSTEDE BROEC – “De beste klanken van onder andere ACDC, U2, CCR, Oasis, Bob Dylan en Pink Floyd. Dat allemaal met een te gekke sfeer met Westfriezen onder elkaar op één van de mooiste locaties van West-Friesland (Streekbos, Bovenkarspel). Kan het nog mooier?”.   Arjen Ott van evenementenbureau Fletcha, mede organisator van het festival Helden van Westfriesland, straalt van oor tot oor en is zo trots als een pauw dat zijn kindje dit jaar op 17 mei voor de tweede keer plaatsvindt.

Samenwerkende horeca

Afgelopen jaar  was de eerste editie van Helden van Westfriesland, een initiatief van regionale horecagelegenheden,  die vonden dat zij zich buiten hun horecagelegenheid moesten profileren. Het festival was volgens de organisatie erg gezellig. Inmiddels staat de tweede editie al weer voor de deur op 17 mei.

Drie Horeca uitbaters gaan samenwerken aan een festival dat zowel door als voor Westfriezen wordt georganiseerd en uitgevoerd. De Uitbaters van De Dubliner, Café Charlies en IJgenweis zijn aan het project verbonden. Het festival zal bestaan uit drie verschillende podia. Elk podium zal zijn eigen genre hebben; Rock, Folk en Pop.

Doelgroep

Ott; “Het festival heeft als doelgroep de dertigplussers, maar uiteraard is de jeugd ook van harte welkom. Op het festival zullen Westfriese talenten en de gevestigde orde optreden met als aanvulling enkele landelijke toppers”. Voor die muzikale invulling gaat rasartiest Menno Bruin uit Enkhuizen zorgen, deze regionale bekendheid mag zich dan ook met trots Muzikaal directeur noemen.

Voor meer informatie over Helden van Westfriesland, kaarten en informatie betreffende het programma van Helden van Westfriesland www.heldenvanwf.nl.

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post