19-jarig model uit Hoorn debuteert tijdens New York Fashion Week

Reactie(s)

HOORN/NEW YORK – De 19 jarige Muna Mahamed groeide op in Hoorn en werkte als bijbaantje bij de Action. Maar afgelopen week liep zij exclusief voor Calvin Klein tijdens de New York Fashion Week. De landelijk pers heeft haar gevonden. Een interview in de Vrouw Mode van de Telegraaf en op NPO Radio 2.

Muna komt oorspronkelijk uit Somalië en toen ze drie jaar oud was woonde ze in een asielzoekerscentrum in Nederland. Eigenlijk wilde ze modeontwerpster worden, maar het werd een opleiding tot doktersassistente. Totdat ze een jaar geleden besloot om mee te doen aan The Model Convention. Daaruit volgde veel telefoontjes van modellenbureau’s, maar koos ze uiteindelijk voor Tjarda Model Management.

Vrouw Mode

“Mijn gehele leven ben ik Hoorn bijna niet uit geweest, maar nu zie ik de hele wereld.” aldus de 19-jarige Muna in Vrouw Mode. Lees hier het hele interview op de website van Vrouw Mode.

Radio 2

In het interview met Wouter van der Goes op NPO Radio 2 is duidelijk te merken dat Muna nog moet wennen aan het nieuwe modellen leven. Maar ze geniet er duidelijk wel van. Naast een beetje Netflix kijken voor de ontspanning.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post