Dag van de bouw: Open huis in Wognum en Spanbroek

Reactie(s)
Bouw

Zaterdag 13 juni worden in heel Nederland bouwlocaties opgezet voor het publiek. In Westfriesland zijn dat Spanbroek en Wognum.

SPANBROEK – Op zaterdag 13 juni 2015 wordt de 10e editie van de Dag van de Bouw gevierd. Leden van Bouwend Nederland, bouw- en infrabedrijven, openen die dag hun bouwhekken voor u. In Spanbroek laat Heddes Bouw zien wat er allemaal gebeurt achter de bouwhekken op een bouwlocatie, hetzelfde doet Ooms Bouw bij de Bloesemgaerde in Wognum.

Open dag in Spanbroek

De bouwlocatie in Spanbroek kunt u bekijken. Heddes Bouw nodigt u van harte uit een kijkje te komen nemen aan de Van Roozendaalstraat in Spanbroek. Daar bouwt het bedrijf verdeeld over twee locaties in totaal 30 appartementen. Op de locatie in Spanbroek komen 19 appartemente. Zaterdag 13 juni 2015 benu op deze locatie van 10.00 – 15.00 uur welkom. Houdt u er rekening mee dat de bouwplaats slecht toegankelijk is voor mensen met een rollator of rolstoel?

Bloesemgaerde Wognum

Bloesemgaerde te Wognum is de nieuwe villawijk in wording. Bezoekers kunnen de in aanbouw zijnde woningen in meerdere stadia van de bouw bewonderen. Zowel funderingswerkzaamheden als woningen waarvan net de kap geplaatst is. n de huidige fase worden op het ogenblik 15 huurwoningen, 8 rijwoningen en 22 twee-onder-een-kapwoningen gebouwd. In de nieuwe fase komen 10 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrije kavels. De bouwlocatie is aan de Conferencelaan in Wognum en geopend van 10.00 tot 16:00 uur.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post