Koningsdag Roode Steen: Oôs Joôs, Sesam en gebruik munten

Reactie(s)

koninginnedag_roodesteen

HOORN – Tijdens Koningsnacht en Koningsdag pakt de horeca in Hoorn uit om er met de bezoekers een groot feest van te maken. Nieuw is de introductie van een muntensysteem op het Roode Steen op beide dagen.

Muntjes

In navolging van andere steden en pleinen met een gezamenlijk feest gaat de Roode Steen ook werken met een muntensysteem. Deze munten kunnen worden ingeleverd bij alle horecagelegenheden die het feest op het Roode Steen hebben mogelijk gemaakt. Dat zijn: Café Vièra, Restaurant d’Oude Waegh, Winston, Duvels, Ridderikhof, Café the 80’s, Racso, Sweet Dreams, Club Music Life & More, Shooterz en de Klinker. Maar wat te doen met de munten die over zijn? Enkele café’s waaronder Café Viera hebben aangegeven de munten ook na Koningsdag nog voor een beperkte tijd te accepteren.

Koningsnacht

poster_raam_koningsdag_hoornDe avond wordt buiten rond 19.00 uur geopend met een dj als opwarmer van de avond. Daarna volgt dj’s Mel Tierra en Jay Are die de avond afsluiten met electro, house en eclectic beats. Daarna gaat het feest in de café’s door. Deze avond sluit het terras en gaan de deuren om 02.00 uur dicht voor nieuwe bezoekers. Om 04.00 is het sluitingstijd.

19.00-22.00:  Marnix Polet, Jayah Naray, Mr. Swift
22.00-23.00: Mell Tierra
23.00- ………: Jay Are

Koningsdag Roode Steen

Het podiumprogramma op het Roode Steen begint vanaf 11.30 uur. Met optredens van DJ Bert, Oôs Joôs en Sesam.

Koningsdag Kerkplein

Ook op het Kerkplein wordt ook Koningsnacht en Koningsdag gevierd. Met op Koningsdag een rijdend podium, diverse bandjes en bijzondere foodtrucks. Olieplatform wordt onder andere verwacht met een optreden.

 

[su_highlight]Hoe viert Westfriesland Koningsdag? Volg het hier via ons liveblog met Twitterberichten en veel foto’s uit Westfriesland. [/su_highlight]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post