Marathon Hoorn 2015: Finish foto’s en video’s

Reactie(s)

HOORN – De redactie van OnsWestfriesland.nl was de gehele dag bij start en finish aanwezig om alle prestaties vast te leggen. Natuurlijk die van de vele lopers, maar ook die van de vrijwilligers en de organisatie. Uit het totaal van bijna 5.000 foto’s en 3 uur video wordt een selectie gemaakt die zo snel mogelijk online komt.

Foto’s

Wat is er niet leuker om na afloop het bewijs te hebben dat je ook echt gelopen hebt. Hoe kwam jij over de finish? En weet je dat nog wel? Op de finishlijn stond onze fotograaf Alex Gitzels en hij heeft bijna iedereen op de finish vast kunnen leggen. De foto’s worden in meerdere albums op Facebook geplaatst zoveel mogelijk gesorteerd op afstand. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Mocht je een bekende op de foto zien, TAG hem/haar zodat die persoon zichzelf ook terug kan zien. Vindt hij of zij vast leuk!

Video’s

Van de start als van de finish zijn complete opnamen gemaakt. Deze worden nadat alle foto’s online staan ook online gezet. Kun je zien hoe je gefinisht bent. Ook hebben wij Go-Pro beelden gehad van Michiel Beemster die wij met jullie willen delen.

Houd deze pagina dus in de gaten voor een compleet overzicht van alle foto’s en video’s! Like en volg ook OnsWestfriesland op Facebook

http://www.facebook.com/onswestfriesland

d

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post