Nieuw trainersduo moet Hollandia naar de top brengen

Reactie(s)
Afbeelding via website Hollandia

Afbeelding via website Hollandia

HOORN – Hollandia heeft twee weken na het aangekondigde vertrek van de huidige trainer Ron van der Gracht een nieuwe trainersduo gevonden. Charles van Altena en Erik Heijblok vormen voor het seizoen 2015/2016 het nieuwe trainersduo bij Hollandia.

Begeleiding jonge selectie

“Wij zijn ontzettend blij dat wij met Charles van Altena en Erik Heijblok een overeenkomst hebben kunnen sluiten voor het komende seizoen”, aldus voorzitter Marco van de Weem. “Wij hebben met deze mannen goede maar zeer intensieve gesprekken gevoerd over de visie en het doel van Hollandia. Hun plannen en manier van werken sluiten hier ontzettend goed op aan. Wij denken dan ook dat we deze jonge selectie met zowel Charles als Erik de begeleiding kunnen geven die het nodig heeft om zichzelf verder te ontwikkelen.”

Duo was grote wens

Voor de Hoornse club was een trainers duo een grote wens. “Met Charles en Erik hebben wij de kandidaten gevonden die complementair zijn aan elkaar. Voor ons het perfecte plaatje. Charles heeft ontzettend veel kwaliteiten op sociaal psychologisch en technisch/tactisch vlak. Is een echte voetbalprofessional met de nodige trainerservaring, maar is tevens ook eigenaar van een professionele voetbalschool die bij meerdere voetbal instituten werkzaam. Erik brengt vanuit zijn recente prof verleden naast de nodige tactische bagage ook de ervaring mee op wedstrijd mentaal niveau waarbij hij de huidige jeugdige ploeg volwassener kan maken op het gebied van wedstrijdbeleving in mentaal en tactisch opzicht,” aldus voorzitter Van de Weem.

Met het nieuwe duo hoopt de club een goed sportief fundament te geven om weer te kunnen groeien naar de top van het amateurvoetbal met spelers uit de eigen jeugdopleiding.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post