Sympathieke ondersteuning fotowedstrijd Westfriese Sportverkiezingen

Reactie(s)

Nanterre Bouw bij Schutz mannenmodeHOORN – Sinds dit jaar is het mogelijk om Westfriese sportmomenten in te zenden in de fotowedstrijd van de Westfriese Sportverkiezingen. Nanterre Bouw ondersteunt de fotowedstrijd ‘De Westfriese Sport in Beeld’ van de Westfriese Sportverkiezingen. De samenwerking hiertoe werd deze week bezegeld in de door Nanterre gerealiseerde nieuwe winkel van Schutz mannenmode in Hoorn.

De eigenaar van Nanterre Bouw, Rens Benjamin, vertelt: ‘Wij zijn sterk visueel ingesteld. De vele foto’s van onze bouwwerken op de website laten dat zien. Omdat wij denken in beelden past een fotowedstrijd goed bij ons bouwbedrijf. Ja, wij gaan voor topprestaties en daar gaat het bij de sportverkiezingen ook om.’

Een vakjury wijst namens de Westfriese Sportverkiezingen een winnaar/winnares aan. Die zal worden gekozen uit de via www.westfriesesportverkiezing.nl ingestuurde foto’s. Op die website staan de ingestuurde foto’s.

De vakjury bestaat uit professioneel fotograaf, Marcel Rob, de adjunct hoofdredacteur van het Noordhollands Dagblad, Gerben van ’t Hek, en een jurylid van de Westfriese Sportverkiezingen, Ted van der Bruggen.

Op het eind van het jaar zal er ook een algemeen winnaar bekend worden gemaakt tijdens het gala van de Westfriese Sportverkiezingen in Schouwburg Het Park. Iedereen mag meedoen, ongeacht leeftijd en woonplaats. Natuurlijk is er een reglement opgesteld over waar en wanneer de foto’s gemaakt dienen te zijn. Ook dat reglement staat op de website.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post