Tijdelijke afsluiting Rijweg/N302 Westfrisiaweg te Zwaag

Reactie(s)
Afgesloten en omleidingsroute via de Strip

Afgesloten en omleidingsroute via de Strip

ZWAAG – Vanaf 28 april 2015 tot medio 2017 wordt het kruispunt van de Rijweg met de N302 Westfrisiaweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dit in verband met werkzaamheden voor de toekomstige N23 Westfrisiaweg. De fietstunnel bij de Rijweg blijft voorlopig open.

In opdracht van de provincie Noord-Holland werkt bouwbedrijf Heijmans aan de realisatie van de N23 Westfrisiaweg. Ter plaatse wordt het verkeer omgeleid middels bebording. Het verkeer vanaf de N302 richting de Rijweg dient aan de zuidzijde via de Strip en de Dorpsstraat (Zwaag) te rijden. Aan de noordzijde richting de Zwaagdijk wordt het verkeer omgeleid via de nieuwe aansluiting op bedrijventerrein Zevenhuis.

Werkzaamheden aan de Strip

rijweg_n23_open_geheel

Klik op de foto voor een vergroting

Om de doorstroming op de Strip te verbeteren en extra verkeer op te kunnen vangen, verbreedt Heijmans de aansluiting van de Strip met de N302 Westfrisiaweg. De werkzaamheden hiervoor vinden plaats van 13 tot en met 17 april 2015 en van 20 tot en met 23 april 2015 tussen 20.00 – 05.00 uur. Tijdens deze nachten is een afsluiting van de zuidtak van de Strip noodzakelijk en voert men op de N302 Westfrisiaweg een om en om regeling.

Start werkzaamheden Rijweg en de Strip

Vanaf 1 mei 2015 starten de werkzaamheden bij de Rijweg en de Strip voor de nieuwe aansluiting met de N23 Westfrisiaweg. Meer informatie hierover is binnenkort te vinden op de website.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post