Jeugd kan 50 cent verdienen per ingeleverde kerstboom

Reactie(s)
kerstboom_stockfoto

Nu nog mooi versierd, daarna nog 50 cent waard voor de jeugd.

ENKHUIZEN – Op woensdagmiddag 6 januari 2016 vindt de jaarlijkse kerstboom ophaalactie voor kinderen uit Enkhuizen plaats. Van 13.15 tot 15.15 uur kunnen kinderen hun ingezamelde kerstbomen inleveren.

Het inleveren van de kerstbomen kan op de volgende plaatsen:

  • het parkeerterrein Boschplein aan de Meidenmarkt
  • het parkeerterrein bij het Wijkcentrum ‘De Bonte Veer’ aan de Meeuwenlaan
  • het speeleiland Kadijker Arena nabij Onder Zeil

Grote inzamelaars

Kinderen die meer dan dertig kerstbomen hebben verzameld, kunnen op maandag 4 januari tussen 13.00 en 16.00 uur bellen met de gemeente Enkhuizen, tel.: (0228) 360100. Deze kerstbomen worden dan opgehaald. Vanaf dinsdagochtend 8.30 uur moeten deze bomen op een voor een vrachtwagen bereikbare plaats worden aangeboden. Niet alle bomen kunnen worden opgehaald op dinsdag. Een aantal partijen zal op woensdag worden opgehaald.

Voor deze grote partijen verzamelde kerstbomen wordt een kwitantie afgegeven. Deze kwitantie kan op woensdagmiddag tussen 15.45 en 16.15 uur in het stadhuis worden ingeleverd. Daar zal direct het verdiende geld en de lootjes worden uitgereikt. De ingeleverde kerstbomen worden na de inzameling gecomposteerd en geschikt gemaakt voor hergebruik in onder andere tuinen en plantsoenen.

Loterij

Voor elke, door een kind ingeleverde kerstboom wordt op de inleverplaats direct 50 eurocent + één loterijbon uitbetaald. Burgemeester Jan Baas zal diezelfde middag om 16.15 uur in het stadhuis de trekking en de prijsuitreiking uitvoeren.

De volgende prijzen zijn beschikbaar:
1e prijs: VVV cadeaubon ter waarde van € 50,00
2e prijs: VVV cadeaubon ter waarde van € 40,00
3e prijs: VVV cadeaubon ter waarde van € 30,00
4e prijs: VVV cadeaubon ter waarde van € 20,00
5e prijs: VVV cadeaubon ter waarde van € 10,00
6e prijs: VVV cadeaubon ter waarde van € 5,00

Het lotnummer waarop een prijs valt, maar waarvan de eigenaar niet bij de prijsuitreiking aanwezig is, wordt gepubliceerd op de voorlichtingspagina’s De Drom. De gelukkigen kunnen daarna hun prijs afhalen bij de balie van het stadskantoor, Hoogstraat 11. Uiteraard tegen inlevering van de winnende loterijbon. Bedrijven zijn van deelname uitgesloten.

Goed doel?

Als er kerstboomverzamelaars zijn die hun opgehaalde geld willen doneren aan een goed doel, willen wij vragen ons dit te melden. Informatie: Dhr. J. Blokker, medewerker Leefomgeving, tel: 0228-360100.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post