Aanhoudingen voor hennepkwekerijen Hoorn en Opmeer

Reactie(s)

Politie-Nederland_small-1024x5461OPMEER/HOORN – De politie heeft dinsdagmiddag in Opmeer en Hoorn twee hennepkwekerijen aangetroffen. Daarbij zijn in totaal zes personen aangehouden.

In een woning aan de Sleutelbloem in Opmeer is een hennepkwekerij aangetroffen met meer dan 100 planten. Uit onderzoek is gebleken dat er eerdere oogsten zijn geweest. Tevens bleek er sprake van diefstal van stroom. Er zijn twee mannen, een 30-jarige man uit Almere en een 28-jarige man uit Opmeer, aangehouden.

In een woning aan de John Raedeckerhof in Hoorn is op de zolder een voormalige hennepkwekerij ontdekt. Er hadden bijna 200 potten gestaan en er zijn ruim 200 wortelstelsels van hennepplanten aangetroffen. Verder is er veel hennepafval gevonden. Er is sprake van diefstal van stroom en ook de watermeter had de bewoner verwijderd.

Er zijn vier verdachten aangehouden, te weten een 44-jarige man uit Hoorn, een 39-jarige man uit Zwaag, een 45-jarige man uit Hoorn en een 34-jarige man uit Hoorn. De vier verdachten zijn ingesloten en de politie heeft een onderzoek ingesteld.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post