Bijeenkomst TPH over ‘Goud’ afgelast

Reactie(s)
Geerdink_goud

Bijeenkomst TPH van woensdagavond gaat niet door.

HOORN – Voor woensdagavond stond op de planning dat het Toeristisch Platform Hoorn (TPH) de opbrengst van de ontwerpwedstrijd GOUD aan geïnteresseerden zou presenteren. Helaas heeft de organisatie deze bijeenkomst afgelast. “De zon schijnt, het hitteplan is in werking getreden en we staan kort voor de zomervakantie. Wie weet wat de reden is, maar helaas zijn er voor de bijeenkomst van vanavond nog erg weinig aanmeldingen en een aantal afmeldingen.”

Het primaire doel van deze avond was om van de toeristisch-recreatieve branche te horen naar welk concept/ontwerp uw voorkeur uitgaat. “Nu het aantal aanmeldingen zo achterblijft, hebben wij besloten om de bijeenkomst niet door te laten gaan. Wij denken dat het draagvlak voor de keuze van de toeristisch-recreatieve branche dan onvoldoende zou zijn,” aldus Rob van Loon en Lars Houben namens het TPH.

TPH hoopt na de vakantieperiode met een grotere groep geïntresseerden samen te komen om verdere keuzes te maken voor de toeristische promotie van Hoorn.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post