Cheque 1.000 euro voor zonnepanelen naar Zwaag

Reactie(s)
Zonnepanelen checque

Wethouder Samir Bashara overhandigd de cheque aan Arnold Houtsma in Zwaag

HOORN – De gelukkige winnaar van de eerste Puur Hoorn bespaartest 2015 is Arnold Houtsma in Zwaag. Zijn prijs is een cheque ter waarde van €1000,- te gebruiken voor zonnepanelen.

Wethouder Samir Bashara is bij Arnold langs geweest om de cheque persoonlijk te overhandigen. Met deze investering van duizend euro in zonnepanelen kan Houtsma de komende jaren een veelvoud van dit bedrag besparen op zijn elektriciteitsrekening.

Win 2 slimme thermostaten

Al vele honderden inwoners van gemeente Hoorn deden de Puur Hoorn test rond het besparen en opwekken van elektriciteit. Deze prijsuitreiking sluit de eerste actie van dit jaar af. Er valt namelijk al weer wat nieuws te verdienen op de site van Puur Hoorn.

Naast dat de bespaartest je helpt na te denken over je verbruik, biedt Puur Hoorn opnieuw een toepasselijke prijs; iedereen die de bespaartest doet, maakt kans op twee slimme thermostaten: één voor de winnaar zelf en één voor een vriend(in). Een goed idee, nu de R van ‘brrrr’ weer in de maand zit en het dure stookseizoen gaat beginnen.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post