Eerste deel nieuwe N23 Westfrisiaweg maandag in gebruik

Reactie(s)
Officieel bezoek gemeenten en projectbureau bij afrit Avenhorn A7

Officieel bezoek gemeenten en projectbureau bij afrit Avenhorn A7

AVENHORN – De eerste mijlpaal in de aanleg van het omvangrijke project N23 Westfrisiaweg is een feit. Het eerste onderdeel van het 42 kilometer lange tracé wordt op 2 november 05.00 uur in gebruik genomen. Verkeer kan dan gebruik maken van de nieuwe aansluiting bij de A7 – afrit Avenhorn.

Nieuwe toe- en afritten A7 Avenhorn

In september 2014 startten de werkzaamheden aan de nieuwe toe- en afritten bij de A7 Avenhorn. Ruim een jaar later gaat de aansluiting bijna open. Op maandag 2 november 05.00 uur worden de nieuwe toe- en afritten opengesteld, evenals aansluitingen op het bestaande wegennetwerk. De toe- en afritten zijn voorzien van geluidswerende voorzieningen, geleiderails, verkeersregelinstallaties en verlichting.

Wegwerkzaamheden A7

Om dat te realiseren zijn er vanaf 30 oktober tot 2 november wegwerkzaamheden en omleidingen op en rond de A7 afslag Avenhorn. In totaal zullen daar dat weekend 160 mensen actief zijn. Na de openstelling is in de komende periode nog een aantal afbouwwerkzaamheden nodig.

Interview

Ben Boïng omgevingsmanager namens Heijmans over de werkzaamheden aan de afrit A7 Avenhorn als onderdeel van de N23 Westfrisiaweg. Volg OnsWestfriesland op Youtube en Facebook voor volgende delen van het interview.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post