Hoorn neemt 28 augustus afscheid van Onno van Veldhuizen

Reactie(s)
Onno van Veldhuizen door kunstenaar Sienke Rietema. (bewerkt)

Onno van Veldhuizen door kunstenaar Sienke Rietema. (bewerkt)

HOORN – Voordat Burgemeester Onno van Veldhuizen naar Enschede vertrekt neemt hij op vrijdag 28 augustus afscheid van Hoorn. Na 12 jaar met en voor de stad te hebben gewerkt, wil hij inwoners, ondernemers en relaties gedag zeggen in de ‘huiskamer van Hoorn’: op de Roode Steen tussen 16.00 en 18.00 uur.

Onno van Veldhuizen wil als burgemeester van ‘zijn geliefde Hoorn’ op een eigentijdse manier afscheid nemen van de stad en haar inwoners. Daarom kiest hij voor een gelegenheid te midden van Hoorn en haar inwoners.

Programma

Het wordt geen officiële receptie, maar een feestelijk podiumprogramma op de Roode Steen. Daarbij is iedereen van harte welkom om langs te komen. Het programma is nu nog niet bekend. Deze wordt de komende tijd ingevuld en daarna bekendgemaakt.

Vervanging

Officieel vertrekt burgemeester Van Veldhuizen per 1 oktober. Om zich voor te bereiden op zijn nieuwe baan in Enschede neemt hij in de maand september onbetaald verlof en is hij niet meer actief als burgemeester van Hoorn.

Eind augustus is duidelijk wie per 1 oktober 2015 waarnemend burgemeester wordt totdat er een nieuwe burgemeester is. In de maand september nemen de overige collegeleden de burgemeesterstaken waar en vervult de plaatsvervangend raadsvoorzitter de functie van raadsvoorzitter.

Bedanken

Hoe ga jij de burgemeester bedanken voor 12,5 jaar burgemeesterschap in Hoorn? Laat het hieronder weten.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post