Man slaat fietsster met ijzeren voorwerp

Reactie(s)

Politie-Nederland_small-1024x5461BLOKKER – Vrijdagmiddag, 13.45 uur, is een vrouw slachtoffer geworden van mishandeling.

De vrouw fietste met een andere vrouw op de Westerblokker, in de richting van Hoorn, toen een man uit tegenovergestelde richting aan kwam fietsen. De man kwam naar het midden en had een vermoedelijk ijzer voorwerp in een van zijn handen. Hiermee sloeg hij de vrouw tegen een van haar bovenarmen. De man fietste door in de richting van de Ijsselweg.

Helikopter

De Politie Hoorn meldde vrijdagmiddag dat zij zochten naar een man die zonder aanleiding twee vrouwen had geslagen. Hiervoor werd een politiehelikopter ingezet. Deze man is niet gevonden, maar de politie geeft aan dat men aanknopingspunten heeft voor een verder onderzoek.

Signalement

Het volgende signalement van de verdachte is onderstaand signalement bekend. De politie zoekt naar getuigen die deze man herkennen aan de hand van het signalement? Of heeft andere relevante informatie die de politie kan gebruiken bij het opsporen van de dader? Bel dan: 0900-8844

– Getinte man
– Fors, breed postuur
– Leeftijd ongeveer 40 – 50 jaar
– Zwart naar voren gekamd haar
– Droeg een zwart shirt en had een blauw nylon tasje bij zich.
– Hij fietste op een soort mountainbike-achtige zwarte fiets

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post