13 december vierde editie Santa Run Koggenland

Reactie(s)
santarun_koggenland_2014

Mooi gezicht! Foto via Santa Run van Rotary Club Koggenland

HOORN – Op zondag 13 december 2015 organiseert Rotary Club Koggenland de Santa Run. Dit evenement wordt vlak voor Kerst door verschillende Rotaryclubs in het land georganiseerd. Het is voor het vierde jaar op rij dat deze funloop van ongeveer 4 kilometer in Koggenland plaatsvindt. In een kerstmannenpak leggen de deelnemers het parcours rennend of wandelend af.

Goed doel

De opbrengst hiervan is voor het goede doel. Het goede doel is ook dit jaar weer het Nationaal Fonds Kinderhulp. Dit fonds streeft naar een gelukkig leven voor alle kinderen in Nederland. Door armoede en ernstige problemen thuis is dit voor veel kinderen niet weggelegd. Soms zijn er geen financiële middelen voor alledaagse dingen zoals een fiets om naar school te gaan.

Met de opbrengst van deze Santa Run hopen we een mooi aantal goede fietsen beschikbaar te kunnen stellen aan gezinnen in West-Friesland. Dit lukt alleen met hulp van de deelnemers. Deelname aan dit unieke evenement kost slechts €10,-. Dit geld gaat volledig naar het goede doel.
Van de organisatie ontvang je een startbewijs en een kerstmannenpak.

Start en finish

Natuurlijk krijgt iedere deelnemer na afloop de wel bekende medaille en diverse versnaperingen. De start en finish is bij Eetcafé 70 in De Goorn. Aanvang 15.00 uur. Inschrijving en meer informatie via koggenland.rotarysantarun.nl/inschrijven/

Sfeerimpressie editie 2014

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post