Vanavond finale Junior Songfestival voor Shalisa uit Wognum

Reactie(s)

WOGNUM – Vanavond staat Shalisa uit Wognum in de finale van het Junior Songfestival. Dit wordt live uitgezonden op NPO3 vanaf 19.00 uur. De uiteindelijke winnaar gaat Nederland vertegenwoordigen in Bulgarije bij de Europese finale.

“Ik ben heel erg blij en hoop dat de finale net zo gaat als de halve finale,” aldus Shalisa in haar vlog. In de halve finale kreeg ze en van de jury en van het publiek twee keer de maximale 12 punten.

Reacties

Shalisa heeft de afgelopen weken veel reacties gehad op haar optreden. Haar klas vierde haar finaleplaats met een taart en ook bij haar thuis ontving zij vele tekeningen en knuffels. Al deze cadeau’s hebben een mooie plaats gekregen in de woonkamer.

Laatste voorbereidingen

Maar hoe bereid je je nu voor op deze finale? “Goed slapen, veel muntthee drinken en gezond eten.” Natuurlijk moet er ook geoefend worden over haar nummer Million lights. Met dat nummer zingt en speelt zij gelijktijdig piano. Hieronder haar versie van de halve finale.

Zaterdagavond 19.00 uur in de live uitzending op NPO3 moet Shalisa het laten zien en horen. En de laatste woorden van Shalisa aan haar kijkers: “En wel stemmen natuurlijk.”

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post