Leukste Westfriese Carnavalsfoto gemaakt in Zwaag

Reactie(s)

WESTFRIESLAND – Het carnaval is alweer een week voorbij. Met dank aan alle inzendingen hebben wij een mooi overzicht gekregen hoe er carnaval gevierd wordt in Westfriesland. Dit werd zichtbaar door de vele inzendingen van onze fotowedstrijd ‘Leukste Westfriese carnavalsfoto’.

Met de grote diversiteit aan foto’s van kinderen en ook enkele praalwagens zijn wij als redactie zeer tevreden en gaan wij dat volgend jaar zeker een vervolg geven. De optochten in Zwaag waren duidelijk favoriet bij de inzenders.

400 stemmen

Na het inzenden van de foto’s begon vanaf donderdag de stemronde. Iedereen mocht op de ingezonden foto’s van zijn voorkeur stemmen. Na zaterdag zijn het aantal uitgebrachte stemmen onzichtbaar geworden en werd de spanning verhoogd. Uiteindelijk is er bijna 400 keer gestemd. Toch was er uiteindelijk één winnaar met de meeste stemmen.

Winnaar

De foto met de meeste stemmen is ingezonden door Esmee Vant uit Alkmaar. Haar groepsfoto met als titel ‘Gezellig optreden!’ is de winnende foto geworden. Als prijs krijgt zij een 70×50 cm canvasafdruk van haar foto.

Tweede prijs

Er was nog wat voorbehoud over een tweede prijs, maar gezien de toch ook vele stemmen voor de foto’s van Marjolein Steltenpool, belonen wij ook haar inzending met een foto op canvas.

Sponsors

Deze fotowedstrijd van nieuwswebsite OnsWestfriesland.nl is mede mogelijk gemaakt door DrukwerkWestfriesland.nl en WestfrieslandMedia.nl.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post