Paddenstoelendag voor jong en oud in Julianapark Hoorn

Reactie(s)

HOORN – Op 16 oktober van 11.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen en hun ouders op ontdekkingsreis in het Julianapark in Hoorn. Nog nooit was dit stukje natuur zo spannend! Kom naar de Paddenstoelendag en draag tegelijkertijd bij aan het goede doel: Stichting de Jarige Job.

Op avontuur in de natuur

Hoeveel paddenstoelen-soorten zouden er te vinden zijn in het Julianapark? Ga op ontdekkingsreis in de natuur met de gidsen van IVN. En hoe ziet het leven van een echte kabouter er eigenlijk uit? Kabouter Pierelier vertelt het je vanaf zijn paddenstoel met muziek, spel en beweging. Help daarna de bekende kunstenaar Boxie met het beschilderen van plantenbakken, laat je schminken in de stand van Berend Botje, kom pony rijden en neem een kijkje in de mini-kinderboerderij van het Clusius College. En dat is niet alles wat de natuur te bieden heeft! Er staat nog veel meer op het menu deze dag, zoals een gezellige biologische markt en cateringhoek, waar je lekker kunt lunchen en van alles kunt kopen.

Het goede doel

Paddenstoelendag is een initiatief van Rotaryclub Hoorn De Compagnie. Voor slechts € 2,50 p.p. kunnen kinderen van alle activiteiten genieten. Ponyrijden kost € 2,00 extra. De opbrengsten van deze dag gaan naar Stichting de jarige job omdat voor ruim 60.000 kinderen in Nederland hun verjaardag vieren niet vanzelfsprekend is, omdat er thuis te weinig geld voor is. Jarige Job helpt deze kinderen én daarmee het hele gezin door in ieder geval de belangrijkste dag van het jaar wél mogelijk te maken. Want ieder kind verdient een verjaardag.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post