Burgemeester en gezin nu ‘trotse burgers van de mooie gemeente Hoorn’

Reactie(s)

HOORN – De nieuwe burgemeester Jan Nieuwenburg was al sinds 17 mei inwoner en wonend in Hoorn. Sinds deze week heeft de rest van het gezin Nieuwenburg Haarlem verlaten en wonen zij met zijn allen in Hoorn.

“Op 17 mei schreven we ons met z’n vijven in als Nieuwe(n)burgers van Hoorn! Ik, mijn vrouw en onze drie dochters,” aldus Jan Nieuwenburg op zijn facebookpagina. Zij waren daarmee volgens eigen zeggen inwoners 72.365 t/m 72.369 van Hoorn.

Vanaf het moment van zijn installatie als burgemeester afgelopen 17 mei, woonde de nieuwe burgemeester zelf al in Hoorn. “Nu precies drie maanden later hebben wij Haarlem verlaten en zijn wij nieuwe trotse burgers van de mooie gemeente Hoorn geworden. En eigenlijk wonen we met z’n zevenen in deze stad, want onze teckel Tessa en rode kater Pukki ontbreken hier op de foto.”

Reacties

Bij de reacties op zijn facebookbericht wensen veel inwoners hem en zijn gezin veel woon plezier in Hoorn. “Welkom op zo’n historische plek, in de Bossu huizen aan de Slapershaven. Dat moet wel veel woonplezier geven,” schrijft simon laan. En Riny Kroonenburg: “Welkom in ons mooie Hoorn, ik wens U en gezin fijne jaren toe.”

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post