Huttendorp Hoorn: Hutten, Vikingen en trollen

Reactie(s)

HOORN – Ondank het wegvallen van sponsor Intermaris heeft de organisatie weer een groots programma neergezet op de HRTC wielerbaan aan de Holenweg in Hoorn. Met dank aan sponsors en het nieuwe Bobbie fonds kunnen de kinderen als vanouds een week lang genieten.

Dat het Huttendorp Hoorn populair is onder kinderen bleek ook dit jaar. Binnen een dag was het maximale aantal van 800 behaald. Zij waren maandag vanaf 13.00 uur welkom op het terrein, waar ouders niet toegestaan zijn. Alle kinderen zijn ingedeeld per kleur, die zij zichtbaar dragen. Zie ook de foto’s. Ouders zijn donderdag vanaf 16.15 uur pas welkom.

Vikingen en Trollen

Dit jaar heeft het Huttendorp als thema Bobbie en de Walhalla Waker. Want het Huttendorp wordt namelijk geplaagd door trollen. Hoewel je ze bijna niet ziet laten zij toch hun sporen achter. De kinderen hebben een actieve rol bij het helpen van dit probleem. Net als de pokéman-rage kunnen de kinderen trainen om sterker te worden. Hoe meer XP-punten hoe sterker.

Het trollen trainingsprogramma

Waterdag

De waterdag van vrijdag zal een mooie aanwinst zijn met de komende hoge temperaturen. Later die dag start vanaf 18.00 de Huttendorpse Picknick en wordt het Huttendorp afgesloten met optredens van de Huttendorpse band en vuur tot 21.00 uur.

Foto’s

Bekijk hieronder (de link) naar meer foto’s. Foto’s van Huttendorp Hoorn zijn hier te bekijken.

[ipanorama id=”77942″]

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post