Nieuw groot kerstevenement in binnenstad Hoorn

Reactie(s)

HOORN – Op zaterdag 17 & zondag 18 december wordt ‘Kerst op het Plein’ georganiseerd op een steenworp afstand van het station. Het evenement wordt georganiseerd op de Noorderveemarkt en het Kleine Noord.

“Een Kerstwonderlandschap met food, drinks, kerstmarkt, een ijsbaan en entertainment wordt het ultieme kerstgevoel gecreëerd. Met veel activiteiten, beleving en gezelligheid richten wij ons op bezoekers uit de hele regio West-Friesland,” aldus Willem Oud namens de organisatie. “Samen met het gezin, vrienden of familie kerst vieren op een uniek kerstevenement in de regio.” Hij hoopt dat het evenement uitgroeit tot een jaarlijkse traditie voor jong en oud.

Markt, Foodtrucks en ijsbaan

Naast vele verschillende standhouders met bijzondere (kerst)producten is er ook een ruime keuze aan eten en drinken. Zowel lokale smaakmakers als foodtrucks zijn aanwezig met winterse hapjes. Diverse optredens van lokale artiesten, koren en ander entertainment zorgen ervoor dat het tot in de kleine uurtjes gezellig blijft op het evenement. Ook staat er deze dagen een kunststof ijsbaan waar iedereen op kan komen schaatsen.

Kerstwandeling

In samenwerking met Karsten Travelstore is ook een grote Kerstwandeling georganiseerd. Deze kerstwandeling gaat dwars door de stad Hoorn en doet verschillende bijzondere locaties aan. Ook voor kinderen is er beide dagen genoeg te doen. Er zijn verschillende kinderactiviteiten waar zij gratis aan deel mogen nemen.

Openingstijden en entree

Het evenementen duurt zaterdag van 10.00 uur tot 24.00 uur en zondag van 10.00 tot 23.00 uur. De kerstmarkt is beide avonden geopend tot 20:00 uur en de entree is gratis.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post