Nog zes dagen en €11.730 te gaan voor restauratie

Reactie(s)

Het Westfries Museum gaat voor de crowdfunding voor de restauratie van de teruggekomen schilderijen een laatste spannende week in. Op dit moment (dinsdag 10.00 uur) staat de teller op  € 60.270 maar liefst 83% van het totale benodigde bedrag.

Met nog zes dagen te gaan moet er nog een eindsprint worden ingezet. Er kan nog gedoneerd worden tot en met zondag 14 november 24.00 uur. En er zijn ook nog lopende acties waarvan het eindresultaat nu nog niet bekend is.

Zo heeft de Stoomtram al haar vrijwilligers en alle bezoekers geïnformeerd over deze crowdfunding en ze gestimuleerd ook een donatie te doen. De Blauwe Schuit heeft, in navolging van de Bibliotheek, besloten de opbrengst van de koffie en thee van deze hele week te doneren aan de restauratie!

Ook de Parkschouwburg heeft via social media volop gecommuniceerd over deze campagne, en vorige week heeft er een collectebus gestaan waarvan de inhoud ook naar de restauratie zal gaan. Aankomende woensdag, 9 november, zal de Rotary Hoorn haar snertavond houden in café JP Coen. De opbrengst van deze avond zal naar de restauratie gaan.

Meer informatie over of doneren aan kijk op www.voordekunst.nl/wfm

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post