Medemblik: Welke woonwensen heeft u voor DEK-terrein?

Reactie(s)

MEDEMBLIK – De gemeente Medemblik ontwikkelt een plan voor nieuwbouw op de voormalige DEK-sportvelden. De nieuwbouwlocatie is dichtbij het centrum en heeft het IJsselmeer als ‘achtertuin’. Het plan gaat om zo’n 60 tot 80 huur- en koopwoningen in diverse soorten en prijsklassen. Naar verwachting van de gemeente Medemblik start de bouw in 2018.

In 2008 is de zaterdag voetbalclub DEK gefuseerd met MFC in de nieuwe voetbalclub FC Medemblik. Hierdoor zijn de voormalige speelvelden van DEK vrijgekomen voor een nieuwe bestemming. Voor de ontwikkeling van het plan vraagt de gemeente Medemblik om input. “Wij zijn benieuwd hoe geïnteresseerden over wonen op het DEK-terrein denken. Wat zijn uw woonwensen? Uw mening helpt ons. Het onderzoek duurt slechts tien minuten,” aldus het bericht op de website van de gemeente.

Besteden bon

Meedoen is niet voor niks, deelnemers en maken kans op 1 van de 10 VVV Cadeaubonnen t.w.v. € 20,-.” Eem besteding heeft de gemeente er ook voor; “Deze VVV Cadeaubon is te besteden bij veel ondernemers in Medemblik.”

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post