Geert Schipper pakt zilver bij paratriathlon in Rio [blog]

Reactie(s)

SPANBROEK/RIO –  Paralympiër Geert Schipper uit Spanbroek mag Nederland vertegenwoordigen op de Paralympics in Rio. De wedstrijd is inmiddels geweest en de medaille is binnen. Een mooie zilveren! Hieronder zijn update/blog via Facebook.

Countdown: De Dag van de wedstrijd.

Ik heb geslapen en gedroomd over toekomstige Paratriathlon atleten. Ik word vroeg wakker maar dat scheelt me niks. In mijn kop zit maar 1 ding en dat is de wedstrijd. Het startschot klinkt om 11.20. Ik doe precies wat me opgedragen is. Keihard zwemmen. Keihard fietsen en lekker wheelen. Blijkt, en gelukkig hoor ik dat pas achteraf, dat mijn linker band van mijn racerolstoel plat stond. Hebben Bas, (mijn trainer), en Linda, (guide van Joleen) dat toch nog heel snel kunnen fixen. Zonder zorgen ben ik uiteindelijk op een voor mij niet verwachtte 2e plek geëindigd. Yes Yes Yes..

Na de medaille ceremonie verzorgd door niemand minder dan Prinses Margriet en Rita van Driel was er foto tijd voor het publiek. Ook belde Mark Rutte nog even om mij en Jetze te feliciteren. Het lijkt of mijn dromen uitkomen op momenten dat ik het soms niet verwacht. Voor mij in ieder geval een emotionele momentje om samen met dit jongetje op de foto te mogen. Wie weet race ik ooit wel samen met hem.

Maar nu mis ik mijn familie, kindjes en vrouw het meest. Tijd om ff te bellen met mijn aller aller grootste supporters thuis.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post