Action voor vierde keer ‘Beste Winkelketen van Nederland’

Reactie(s)

SANTPOORT – Action is winnaar van de ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ 2017-2018 en Bol.com nam  ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ 2017-2018 ook de ‘ABN AMRO Webshop Awards’ 2017-2018 in ontvangst. Philip Mountford, CEO van Hunkemöller, won de vakprijs ‘Beste Retail Executive’ 2017-2018 en het managementteam van Rituals is uitgeroepen tot het ‘Beste Retail Managementteam’ 2017-2018. De prijzen zijn vanavond uitgereikt tijdens het ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ gala op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort.

In de afgelopen zes maanden beoordeelden ruim 316.000 consumenten hun favoriete retailers voor de publieksprijzen ‘Beste Winkelketen van Nederland’ en ‘Webshop Awards Nederland’. Op donderdag 14 september zijn de winnaars van de categorieprijzen bekendgemaakt. Deze winnaars maakten hierdoor kans op de overall titel door de afgelopen maand nogmaals stemmen van de consument binnen te halen.

In de ogen van de consumenten verdient Action de titel ‘Beste Winkelketen van Nederland’. Voor de winkelketen uit Zwaagdijk-Oost is het de vierde overwinning binnen deze categorie. Bol.com sleepte naast de ‘Retailer of the Year’ award ook de ‘ABN AMRO Webshop Awards’ in de wacht.

Bron: Dit artikel is afkomstig van partnerwebsite voor Zakelijk Westfriesland; Westfriesland in bedrijf.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post