Eerste Castingdag van Elite Model Look 2017 in Hoorn

Reactie(s)

HOORN – Het Elite team reist ook dit jaar door Nederland op zoek naar nieuw talent. In de voetsporen van topmodellen zoals Gisele Bündchen, Constance Jablonski, Lara Stone, Alessandra Ambrosio en Cindy Crawford treden? De castingdag is op zondag 26 maart tijdens Hoorn Modestad 2017.

Fashion & Beauty

Tijdens het jaarlijkse mode evenement Hoorn Modestad zal een van de castingdagen plaatsvinden die geheel in het teken van Fashion & Beauty staat om zo kandidaten in stijl te verwelkomen. De modellen in spé presenteren zich op de catwalk aan de jury. Na afloop krijgen de kandidaten die doorgaan naar de tweede ronde voor de photoshoot een natural make-over door Rob Peetoom.

Voor deelname gelden een aantal spelregels; Deelnemers dienen minimaal 14 jaar oud te zijn of dit te worden in 2017. – Jongens dienen minimaal 1.83 m te zijn en meisjes minimaal 1.72 m.

Inschrijven

Inschrijven voor de castingdagen kan via www.elitemodellook.nl of via de casting app op de Facebook pagina van Elite Model Look: www.facebook.com/EliteModelLookNederland. Voor de laatste
updates, tips en nieuwtjes kun je terecht op www.youtube.com/EliteNederland.

Elite Model Look in Hoorn

Locatie: Breed, Hoorn Data: Zondag 26 maart, 12.00 – 16.00 uur

De castingdag van Elite Model Look 2017 in Hoorn is onderdeel van Hoorn Modestad en mede mogelijk gemaakt door Oogcentrum Noordholland, BlephEx Nederland en Mooi Hoorn. Hoorn Modestad vindt plaats op zaterdag 25 en koopzondag 26 maart met aansluitend de Hoornse Fashionweek t/m zaterdag 1 april.

Finale

De nationale finale vindt plaats medio oktober in Amsterdam. Naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam krijgt de winnaar een plek in de grote, internationale finale, waar talenten uit maar liefst 40 landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren. Zo won Namikka Mugerwa uit Hoorn de nationale finale van Elite Model Look Nederland 2014.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post