Energiesubsidie voor bestaande woningen in Stede Broec

Reactie(s)

STEDE BROEC – Energiebesparende maatregelen kunnen uw energierekening flink omlaag brengen. De gemeente Stede Broec heeft ook dit jaar weer subsidie beschikbaar gesteld voor duurzamere woningen van haar inwoners.

Energie besparen

Inwoners kunnen vanaf maandag 13 maart een subsidieaanvraag voor 2017 indienen voor energiebesparende maatregelen aan de bestaande koopwoning. De subsidie is mogelijk voor maatregelen als doe-het-zelf-isolatie, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en HR++ -glas. Energiesubsidie voor zonnepanelen wordt niet door de gemeente verstrekt.

Spelregels

De subsidie bedraagt 15% van de kosten van materiaal, installatie en BTW en bedraagt maximaal € 1.000 per adres. De subsidie moet aangevraagd worden voordat de maatregelen worden getroffen. Deze regeling stopt op het moment dat het subsidiebedrag op is.

Meer informatie

Informatie over aanmelden en de voorwaarden van deze subsidiemogelijkheid kunt u vinden op de website www.stedebroec.nl. Meer over energie besparen vindt u op www.duurzaambouwloket.nl. Voor aanvullende vragen over de subsidie kunt u contact opnemen met mevrouw Van Gelderen via gemeente@stedebroec.nl of 0228 – 510 111.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post