Gemeente Hoorn lanceert in mei nieuwe website hoorn.nl

Reactie(s)

HOORN – Gemeente Hoorn lanceert in de maand mei een nieuwe website. Dit blijkt uit een vacature die de gemeente Hoorn sinds 3 april online heeft staan. Hierin zoeken zij naar webredacteuren voor de nieuwe website.

De huidige website blijkt volgens waybackmachine al sinds 2011 te bestaan. De techniek heeft sinds die tijd niet stilgestaan. Het bekijken van de website hoorn.nl op smartphones geeft de complete website met hele kleine letters. Bij nieuwe website past de website zich aan, aan de grootte van het scherm.

Eerder in oktober 2016 zijn de website van de SED-gemeenten vernieuwd. Hiermee heeft de gemeente Hoorn van alle zeven Westfriese gemeenten de oudste website. De overkopellende organisatie van de zeven Westfriese gemeenten hebben recent www.regiowestfriesland.nl vernieuwd en gelanceerd.

Vacature

#vacature #webredacteur Gemeente Hoorn #Hoorn."De gemeente Hoorn heeft met ingang van begin mei een nieuwe website die…

Posted by Vacature Westfriesland on Montag, 3. April 2017

Historie

1998 begin de gemeente Hoorn met een website onder de titel ‘Digitale Stadhuis Hoorn’. Niet veel later volgt daar een website met een flash versie en een pagina voor langzame internetverbindingen (14k4 modem) zonder flash. In de flash versie waren de balies digitaal nagebouwd en verwezen naar andere delen van de website.


De website hoorn.nl uit het jaar 2001

De website hoorn.nl uit het jaar 2008


De website hoorn.nl sinds 2011

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post