Inwoners Spanbroek winnen 162.500 euro met de PostcodeStraatprijs

Reactie(s)

SPANBROEK – Vijf bewoners van de Reigerstraat in Spanbroek zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 1715 VN is in de augustustrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Het totaal bedrag is verdeeld over 50.000 euro (2 winnaars), 25.000 euro (2 winnaars) en 12.500 euro (1 winnaar).

Ron (63) en zijn vrouw Christien wonnen 50.000 euro. Daarnaast wonnen zij een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt onder de winnaars van deze Straatprijs verloot. Ron: “Wat een verrassing! We weten nog niet wat we met de geldprijs gaan doen. Maar één ding staat als een paal boven water: we zijn er ontzettend gelukkig mee!”

Verjaardagscadeau

Kathleen wordt op haar 48ste verjaardag verrast door Gaston en wint 25.000 euro: “Dit is wel een heel bijzonder verjaardagscadeau! Van deze prijs ga ik in ieder geval een nieuwe schutting laten plaatsen. Dan blijft er nog genoeg over voor andere leuke dingen.”

Kathleen en haar man uit Spanbroek worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque.

Uitreiking te zien op tv

De uitzending van de uitreiking in de Reigerstraat in Spanbroek is op vrijdag 6 oktober te zien bij ‘Eén tegen 100′ op NPO 1. Het programma start om 21.40 uur.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post