Overeenkomst Heijmans en Provincie; Open eind 2018

Reactie(s)

ZWAAG/HAARLEM – Provincie Noord-Holland en Heijmans hebben een akkoord bereikt over de definitieve vaststellingsovereenkomst voor het project N23 Westfrisiaweg. De openstelling van de weg is voorzien eind 2018.

Op 15 februari jl. tekenden de provincie en Heijmans, na een periode van intensieve gesprekken, al een intentieovereenkomst voor het hervatten en afbouwen van het project. In de vaststellingsovereenkomst die nu is gesloten, zijn de afspraken van de intentieovereenkomst nader uitgewerkt. Met het tekenen van deze nieuwe overeenkomst hebben beide partijen de Raad van Arbitrage verzocht de in gang gezette procedure stop te zetten.

Inloopbijeenkomsten

Heijmans is al sinds het tekenen van de intentieovereenkomst op steeds meer locaties aan het werk op en langs het tracé van de N23 Westfrisiaweg. Naar verwachting zijn de werkzaamheden eind mei weer volop hervat. De provincie en Heijmans organiseren daarom in mei en juni op meerdere plekken inloopbijeenkomsten. Tijdens die bijeenkomsten kunnen bewoners en bedrijven zich nader laten informeren over de planning voor het resterend deel van het werk.

Meer informatie hierover is te lezen via www.n23westfrisiaweg.nl.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post