Politie: ‘Mogelijk schietincident in straat Hoorn’ (update)

Reactie(s)

HOORN – Er is nog veel onduidelijk wat er in de nacht van maandag op dinsdag heeft plaatsgevonden aan de Pergola in Hoorn. Daar werd rond 23.30 uur een gewonde man op straat gevonden, mogelijk door een schietincident meldt de politie Hoorn.

De man had een schotwond en is vervoerd naar het ziekenhuis voor een verdere behandeling. De locatie waar de man gewond werd aangetroffen is onderzocht met o.a. een speurhond en de afdeling Forensische Opsporing heeft onderzoek verricht.

Update:

De man is een 37-jarige inwoner van Zoetermeer. Maar verder zijn er nog veel vraagtekens bij de politie. De recherche is op zoek naar mensen die mogelijk meer informatie hebben over wat zich heeft afgespeeld.

Tips

Heeft u informatie dat te maken kan hebben met dit incident en dit nog niet gedeeld met de politie? Belt u dan s.v.p. met de recherche in Hoorn via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem melding doen? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000. Ook kunt u anoniem melding doen via internet -> https://www.meldmisdaadanoniem.nl/melden/

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post