Regionale topsport in de spotlight in magazine Sportief Westfriesland

Reactie(s)

HOORN – De sportsector in onze regio is een magazine rijker. Het ruim honderd pagina’s tellende magazine ‘Sportief Westfriesland’ is in de afgelopen maanden samengesteld met behulp van een serie sportpartners in de Westfriese sport. Tijdens het lanceringsevenement, gehouden op vrijdagmiddag 1 december in IJsbaan de Westfries, hebben de betrokkenen bij de uitgave stilgestaan bij de ontwikkeling en ambities van de Westfriese sport.

“Ik ben blij dat het magazine als middel is ingezet om te praten over wat de regionale rol van sport is. En welke ontwikkelingen en kansen er in Westfriesland spelen op dat gebied”, blikte uitgever Stefan Baars namens Sportmedia Nederland terug. “De uitgave en de lancering staan symbool voor de samenwerking in de regionale sport”, voegde Baars hier tevreden aan toe.

Van Nadine Visser tot TEAM Medemblik

Wat zijn de geleerde lessen van hét vrouwelijke atletiektalent van Nederland, Nadine Visser? Welke ambities heeft het aanstormende Paralympisch zwemtalent Bas Takken? Welk verhaal zit achter de topsportambitie van TEAM Medemblik? Wat kenmerkt de vraaggericht aanpak van Team Sportservice West-Friesland? Deze verhalen vormen een greep uit de inhoud van het magazine.

Team Sportservice West-Friesland slaat voor de verkoop van de uitgave de handen ineen met de uitgever. Vanaf maandag 18 december is het magazine te koop op het kantoor van Team Sportservice West-Friesland (Dorpsstraat 84A, 1688 CH Nibbixwoud). Door een exemplaar van het magazine af te nemen – de verkoopprijs bedraagt EURO 4,99 – kan men niet alleen alles over de Westfriese sportambities lezen, de koper steunt ook het Jeugdsportfonds. Per verkocht exemplaar via Team Sportservice West-Friesland vloeit namelijk EURO 2,50 naar het Jeugdsportfonds.

Verenigingsactie

In samenwerking met Sportmedia Nederland trekt Team Sportservice West-Friesland ook op voor de verenigingsactie van ‘Sportief West-Friesland’. Westfriese sportverenigingen kunnen zonder verplichtingen magazines afnemen van Sportmedia Nederland, om deze vervolgens namens de vereniging te verkopen. Baars: “Per verkocht exemplaar vloeit EURO 2,50 naar de clubkas van de verkopende sportvereniging. Geïnteresseerde verenigingen kunnen een e-mail sturen naar info@sportmedianederland.nl.”

Foto’s

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post