Grote muziek diversiteit tijdens Hoornse Stadsfeesten 2017

Reactie(s)

HOORN – Dit weekend is de binnenstad van Hoorn de gastheer van een tiental podia voor nieuwe editie van de Hoornse Stadsfeesten. Achter de schermen is er maanden gewerkt aan een weekend vol muziek Hoornse bodem en talenten van buiten de regio. En de toegang is geheel gratis.

Onder de leiding van de nieuwe voorzitter, Theo Viset kan de organisatie bouwen op de ervaring van de eerdere edities. Net als vorig jaar is er een stadspas (€10) voor gratis toilet bezoek, gedrukt programmaboekje en kans op diverse prijzen.

Feico de Leeuw Award

Op zondag 18 juni reikt de Hoornse Stadsfeesten voor de 3e keer de Feico de Leeuw Award uit. De Feico de Leeuw Award wordt uitgereikt aan een persoon of organisatie die in het afgelopen jaar zijn eigen talent en kwaliteiten op positieve wijze heeft ingezet. De genomineerden van dit jaar zijn; Ernst van Dusseldorp – producer/studio-eigenaar, Richard Spoelstra – Festivalorganisator en Jorik Simonides – DJ/Radiomaker.

Divers aanbod

Vanaf het begin van de Hoornse Stadsfeesten is er een brede programmering aan muziek, cultuur en dans. Waar andere festivals zich vooral richten op pop en dance kan bijna elke muziekliefhebber wel iets vinden in zijn stijl. Dat kan ook bijna niet anders met ruim 10 locaties met elk een eigen programmering. Bekijk hieronder de programmering.

Programma

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post